22 abr 2006, 20:43

Смърт 

  Poesía
1588 0 1

 

Душaта тялото напуска,

стремейки се към светлина.

Тя иска да разчупи своите

Окови тленни и да хвръкне

над света.

Край...

Свърши се...

Напусна грешната земя

и достигайки висините

  се превърна в тишина.

© Елизавета Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много красиво стихотворение... Поздравления /6/
Propuestas
: ??:??