Душaта тялото напуска,
стремейки се към светлина.
Тя иска да разчупи своите
Окови тленни и да хвръкне
над света.
Край...
Свърши се...
Напусна грешната земя
и достигайки висините
се превърна в тишина.
© Елизавета Андреева All rights reserved.