5 ene 2017, 0:51

Смърт 

  Poesía » De amor
559 1 0

Стопявам се –

снежинка бяла

падам върху

черния асфалт,

загрят от преминаваща

с превишена скорост

чужда кола

с цвят ярко червен.

© Ивалина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??