5.01.2017 г., 0:51 ч.

Смърт 

  Поезия » Любовна
549 1 0

Стопявам се –

снежинка бяла

падам върху

черния асфалт,

загрят от преминаваща

с превишена скорост

чужда кола

с цвят ярко червен.

© Ивалина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??