15 mar 2014, 22:07

Смъртоносна раздяла 

  Poesía » De amor
399 0 3

Със убийствените думи

ти ме днес във миг разстреля.

- Мразя те и тези шуми

да ти бъдат те постеля...

 

Тъй ми каза ти през зъби

и си тръгна в таз минута.

Сякаш звяр ми се озъби

с позата си тъй надута.

 

Сякаш, че небето падна

и земята ме погълна.

А смъртта ми - вече хладна,

във сърцето ми покълна.

 

Ти си тръгна "неразбрана",

за да търсиш в друг утеха.

В мен остави смъртна рана

под простреляната дреха.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??