28 mar 2008, 15:02

смъртта на есента 

  Poesía
457 0 1

Пианото издава пореден тон.

В смрачавашия се ден от есента.

Вятър удря клоните в стъклото

и допълва на пианото тъжния стон.

 

Ето, още едно листо се отронва.

Пада в купчината отбрулени сълзи.

В здрач сърцето броди, бие.

Поело своята съдба.

 

Часовникът отмерва още миг.

Потънал в студ и самота.

Вятърът клони счупи и отбрули последните листа.

Остана само то -

сърцето - и броди към смъртта на есента.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много тъжно!Нека не е само твоето прекрасно сърце!Прегръщам те,миличка!
Propuestas
: ??:??