21 ago 2011, 10:28

Снежанка 

  Poesía
553 0 1

Като бяла зима прелъсти ме.
Привидно невинна
в прегръдките си вземи ме.

Там е тъй топло и уютно.
В теб чувствам се у дома си.
Нежна, красива моя кралице.

Неусетно в теб заспивам
и чувствам се щастлива,
а кой да каже, че умирам.

Ти смъртта си била,
приюти ме в твоята
тъмна обвивка.

Ти живота изпивала си ми!
Какво мислила съм си!?
Целувките ти смъртта ми са били!

© Апокалиптикс А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??