2 dic 2020, 9:38

Снежец вали 

  Poesía » Para niños
453 0 4

Печката запалена,

чайничето ври.

Умората парцалена

под завивки спи.

 

Котето протята се,

от многото игри.

Шаро пък напряга се,

да брои до три.

 

Облак тежко влачи се,

схлупил е очи.

Ето вече смрачи се,

и снежец вали!

 

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??