3 feb 2012, 23:35

Снежен ангел 

  Poesía » Filosófica
428 0 0



Със прах от сняг и смях събрах
две пълни шепи и край мен ги пръснах.
В небе под мен, с лазур над мен
засилих се и се откъснах.

От на земята любовта,
която дърпаше ме все надолу,
и искаше навярно тя
да бъда неин винаги - до голо.

Но пренебрегнал тежеста,
гърдите си до край разтворил ,
с душа политнах над света,
оставил тялото си долу.

 

януари  2012

© Краси Ганчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??