23 feb 2019, 16:29

Снежинка 

  Poesía » Del paisaje
564 2 12

Наричат ме снежинка бяла.

Докосвам нежно - само по веднъж,
а после се разтичам цяла
под формата на капка дъжд.


На нечие лице ако попадна
ще щипна леко, сетне се топя.
Вихрушката е моя майка
от нея се отделям и.. летя!


Летя високо. Длани протегни!
Внимателно, че щом ме докачиш
ще видиш уплах в моите очи,
как чезна ... щом ме... уловиш...

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??