25 dic 2009, 20:41

Снежинки 

  Poesía » Otra
882 0 1

     Снежинките не спират да залепват по прозореца,

     търсят топлина?

     Посрещам ги от все сърце и ги убивам,

     по-студена съм от тях.

 

 

 

 

 

 Честита Коледа на Всички, Дядо Коледа да не си отива никога от сърцата и от мислите ви!

© Светла Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??