25.12.2009 г., 20:41 ч.

Снежинки 

  Поезия » Друга
880 0 1

     Снежинките не спират да залепват по прозореца,

     търсят топлина?

     Посрещам ги от все сърце и ги убивам,

     по-студена съм от тях.

 

 

 

 

 

 Честита Коледа на Всички, Дядо Коледа да не си отива никога от сърцата и от мислите ви!

© Светла Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??