21 abr 2021, 20:32

Снежна история 

  Poesía » Para niños
568 1 9

Снежен човек ще правим със мама
с морков,шапка, уста и очички.
Но, ето че пак стана драма.
Забравих да си сложа ръкавички.

Вече съм с екипировка подходяща.
Направих самичка всяко оченце.
А,мама със какво ми се отплаща?
Забравила да купи морков за носленце!

Ама, че е забравана!
Бързо тича в магазина,
но, поне промоцията хвана.
Донесе ми  моркови цяла дозина.

Снежен човек направихме чудесен,
най-красивия Снежко на земята!
И нали денят си беше интересен...
тате без да иска го бутна с шейната!

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??