6 ene 2012, 9:40

Снежна веселба 

  Poesía » Otra
431 0 0

СНЕЖНА ВЕСЕЛБА

 

Дойде наш'та зима -

неповторима!

Сняг на парцали

валял е нощес -

всичко в снежинки,

бяло е днес.

Толкоз красиво

сега е навън,

бягат игриво

дечица със звън.

Със цял глас те пеят:

"Празник е днес!",

звънко се смеят

чак до нощес!

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??