6.01.2012 г., 9:40 ч.

Снежна веселба 

  Поезия » Друга
429 0 0

СНЕЖНА ВЕСЕЛБА

 

Дойде наш'та зима -

неповторима!

Сняг на парцали

валял е нощес -

всичко в снежинки,

бяло е днес.

Толкоз красиво

сега е навън,

бягат игриво

дечица със звън.

Със цял глас те пеят:

"Празник е днес!",

звънко се смеят

чак до нощес!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??