27 nov 2006, 16:11

Снежно бяла 

  Poesía
864 0 10

Снежно бяла

 

Пред тебе

ще приседна

тъй кротко

и смирено.

В очите твои

ще погледна

отражението бледно.

Ръката ти

ще хвана

ще я поставя

между моите две.

Луната сребърна,

засмяна

ще бледнее пак

пред твоето лице.

Крилата свои

ще разперя.

Аз ангел съм.

за теб дойдох.

Да те обичам,

а не,  за да отнема

твоя мил живот.

Със снежно бели

краски

рисувам мисълта.

Признавам всеки

спомен.

Аз обичам те, ела!

Опознай ме,

Аз съм Любовта ...

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??