Отвараш врати и ходници во моето минато
темно е
светлината се крие под перница
а јас сум снежно дете
не допирај ме со твоите меки раце
не земај ме во твојата топла прегратка
јас сум снежно дете
се топам од среќа и несреќа.
© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados