Искрящо бяло в огледално синьо,
снегът величествен и нацъфтял
и бор до бора – бяла са дружина
в планински миг, но вечността побрал.
Сред тихото Творецът се усеща,
говори сякаш с тази красота
и в снежнобялата сърдечна среща
душата тръпне жадна за Христа.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados