Jan 1, 2022, 10:21 AM

Снежнобяла среща 

  Poetry
264 1 0

Искрящо бяло в огледално синьо,

снегът величествен и нацъфтял

и бор до бора – бяла са дружина

в планински миг, но вечността побрал.

 

Сред тихото Творецът се усеща,

говори сякаш с тази красота

и в снежнобялата сърдечна среща

душата тръпне жадна за Христа.

© Милена Френкева All rights reserved.

  813 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??