1 янв. 2022 г., 10:21

Снежнобяла среща 

  Поэзия
280 1 0

Искрящо бяло в огледално синьо,

снегът величествен и нацъфтял

и бор до бора – бяла са дружина

в планински миг, но вечността побрал.

 

Сред тихото Творецът се усеща,

говори сякаш с тази красота

и в снежнобялата сърдечна среща

душата тръпне жадна за Христа.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??