6 feb 2024, 20:53

Собствен амулет 

  Poesía
81 0 0

Пази се от неблагодарни хора,

които скришом ти подлагат крак.
Те дишат от ядрото на раздора,
у всекиго отсреща търсят враг.

 

Пази се от усмивката с отрова,
от погледа в земята прикован.
За тях царува алчност, грях и злоба
за устрем към коварния капан.

 

Пази се от неблагодарни хора,
повярвали в безлична правота!
И не разплитай мрежите на спора, 
тя - истината, ражда се сама!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??