19 sept 2024, 21:42

Социалномрежово 

  Poesía » De humor
78 0 2

Сърфираше той сам по Telegram,

а тя бе знойна самка-инстаграмка.

По Facebook щом си чатиха със плам,

изгуби той душевен мир и дрямка.

 

Омаян от красиво й лице,

предложи рандеву във five o'clock.

От поглед пръв разтупа се сърце:

"TikTok, TikTok, TikTok, TikTok, TikTok".

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??