Sep 19, 2024, 9:42 PM

Социалномрежово 

  Poetry » Humour
79 0 2

Сърфираше той сам по Telegram,

а тя бе знойна самка-инстаграмка.

По Facebook щом си чатиха със плам,

изгуби той душевен мир и дрямка.

 

Омаян от красиво й лице,

предложи рандеву във five o'clock.

От поглед пръв разтупа се сърце:

"TikTok, TikTok, TikTok, TikTok, TikTok".

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??