22 jul 2007, 0:26

Сонет 63 

  Poesía
1064 0 4
Дори да стана на шейсет и три,
аз пак ще те обичам до полуда.
Дори смъртта да ме сломи и ти
да мислиш, че това е чудо...
Ще съм до теб, в дъжда ще слея
сълзите ти със моите сълзи,
ще бъда слънце и ще галя
косите ти със моите лъчи.
Ще хвана вятъра, да милва
с целувки твоето лице
и ще се сгуша вляво на гърдите ти -
където тупка твоето сърце.

Но аз съм още тук и те обичам,
'любими мой' до гроб да те наричам.

© Ангелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??