Сонет съм аз, ти - триолет...
Два пламъка най-откровени
в една любов превдъхновени.
Сонет съм аз, ти - триолет.
Пред нашето горене тленни
са самота и студ, и лед.
Сонет съм аз, ти - триолет,
два пламъка най-откровени.
И страст, и обич споделени:
Сонет съм аз, ти - триолет,
души от словото родени.
Мечтите ни са съвършени...
Сонет съм аз, ти - триолет,
два пламъка най-откровени.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados