Apr 19, 2020, 1:43 PM

Сонет и триолет 

  Poetry » Strict forms
894 0 1

Сонет съм аз, ти - триолет...

Два пламъка най-откровени

в една любов превдъхновени.

Сонет съм аз, ти - триолет.

 

Пред нашето горене тленни

са самота и студ, и лед.

Сонет съм аз, ти - триолет,

два пламъка най-откровени.

 

И страст, и обич споделени:

Сонет съм аз, ти - триолет,

души от словото родени.

 

Мечтите ни са съвършени...

Сонет съм аз, ти - триолет,

два пламъка най-откровени.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??