19.04.2020 г., 13:43 ч.

Сонет и триолет 

  Поезия » Строги форми
889 0 1

Сонет съм аз, ти - триолет...

Два пламъка най-откровени

в една любов превдъхновени.

Сонет съм аз, ти - триолет.

 

Пред нашето горене тленни

са самота и студ, и лед.

Сонет съм аз, ти - триолет,

два пламъка най-откровени.

 

И страст, и обич споделени:

Сонет съм аз, ти - триолет,

души от словото родени.

 

Мечтите ни са съвършени...

Сонет съм аз, ти - триолет,

два пламъка най-откровени.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??