8 abr 2020, 14:33

Спасение 

  Poesía » De amor
491 6 15

Любовта ми е кученце вързано,

но усещам, че в днешния ден

на забраната строга синджира

то ще скъса, спасявайки мен.

 

1985 г.

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??