Apr 8, 2020, 2:33 PM

Спасение 

  Poetry » Love
494 6 15

Любовта ми е кученце вързано,

но усещам, че в днешния ден

на забраната строга синджира

то ще скъса, спасявайки мен.

 

1985 г.

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??