18 may 2008, 9:41

Спасение 

  Poesía
711 0 20
        Спасение


Не хванах корен
и не се разлистих.
Кървят ръцете от сбогуване.
С умора в погледа
броя неистини
и мигове - отминали.
Към теб пътувам днес,
самотна моя сигурност.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??