18.05.2008 г., 9:41 ч.

Спасение 

  Поезия
712 0 20
        Спасение


Не хванах корен
и не се разлистих.
Кървят ръцете от сбогуване.
С умора в погледа
броя неистини
и мигове - отминали.
Към теб пътувам днес,
самотна моя сигурност.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??