29 jul 2007, 15:56

Спасение 

  Poesía
1093 0 5

Красива нощ със нежно вдъхновение,
морски бряг и лунно отражение,
нашепват страст и болка,
като морското вълнение.
Сега сме ти и аз,
между нас едно съмнение.
Дали това е любовта,
или просто някакво видение?!
Мълчим и търсим думи,
по-скоро обяснение,
дали се свършва с нас
или ще има продължение?
Сега ме хващаш за ръка,
поглеждаш ме с доверие
и тръгваме по лунната пътека,
това е нашето спасение!

© Милица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??