Ще мине време
и ще те забравя,
само казвам.
Не си единствена
на този свят.
Родих се беден
и такъв ще си отида,
но с теб се чувствах
като богаташ!
Дано успея
някой ден,
сърцето си -
да го опазя.
Проклето и наивно,
и то е като теб....
Да го спася,
преди някоя
изцяло да го смачка!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados