Късмета и шанса в щастието ми
затопля тялото ми за прегръдка.
Само за мъжа и човека в теб
с моята отдаденост и вярност,
свободата и добротата ми за теб.
Сърцето ми е с ускорен пулс,
за да ти подари любовта ми.
Една и съща с цветовете на сезоните, различна.
И винаги липсваща и чиста.
Единствено можеш да ме обичаш,
както усещаш ти, че те обичам
с чувствата си разцъфтяващи,
за да ти дадат мечтаната ти обич.
Спасение от липсващата ти любов
съм ти.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados
както усещаш ти, че те обичам... " Открил си сам велика мисъл... Читателите можем само да ти благодарим, че ни предоставяш и ние да вкусим от плодовете на мъдростта ти!