4.06.2009 г., 20:02 ч.

Спасение от липсващата ти любов съм ти 

  Поезия » Любовна
811 0 2

Късмета   и   шанса  в  щастието  ми

затопля  тялото  ми   за  прегръдка.

Само  за  мъжа   и   човека  в  теб

с  моята  отдаденост  и  вярност,

свободата  и  добротата  ми  за  теб.

Сърцето  ми  е  с  ускорен  пулс,

за  да  ти  подари  любовта   ми.

Една  и  съща  с  цветовете   на  сезоните, различна.

И  винаги  липсваща  и  чиста.

Единствено  можеш  да  ме  обичаш,

както  усещаш  ти, че  те  обичам

с  чувствата  си  разцъфтяващи,

за  да  ти  дадат  мечтаната    ти   обич.

Спасение  от  липсващата  ти  любов

съм  ти.

 

                                                                                                                  Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Единствено можеш да ме обичаш,

    както усещаш ти, че те обичам... " Открил си сам велика мисъл... Читателите можем само да ти благодарим, че ни предоставяш и ние да вкусим от плодовете на мъдростта ти!
  • Ами какво да ти кажа..Спаси я!Смислен стих,но малко труден за разбирне.Поздрав!
Предложения
: ??:??