15 ago 2018, 6:20

Специален влак 

  Poesía » De amor
234 0 0

Специален влак
Елеонора Крушева

 

Един билет за специален влак,
Небето ми изпрати да пътувам!
Специален! Но последен ли? Не зная!
Качвам се! Отивам да празнувам!

 

И питам се, кога ще дойде влака?
Билета светъл показвам във ръка!
"За двама е!" Отвръща ми Небето!
А гарата... в далеечна синева!

 

Пътуваме... и докога? Не зная!
Но пее този тъй вълшебен влак!
Обичам и щастливо продължавам!
Път за двама... до Небето чак!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??