Специален влак
Елеонора Крушева
Един билет за специален влак,
Небето ми изпрати да пътувам!
Специален! Но последен ли? Не зная!
Качвам се! Отивам да празнувам!
И питам се, кога ще дойде влака?
Билета светъл показвам във ръка!
"За двама е!" Отвръща ми Небето!
А гарата... в далеечна синева!
Пътуваме... и докога? Не зная!
Но пее този тъй вълшебен влак!
Обичам и щастливо продължавам!
Път за двама... до Небето чак!
© Елеонора Крушева Всички права запазени