17 feb 2009, 3:39

Спи, ангел!... 

  Poesía
619 0 1
 

Спи, ангел, спи!...

Недей будува.

Недей да страдаш

за обречени души.

Сънувай тихо

райските мостОве...

От тях е най-красиво

да се полети!...

...

Спи, ангел, спи...

Не се страхувай...

За нашите

несбъднати мечти.

Ще ти изпея песен

за неземните простори...

Върви там,

стига плака

за износени съдби!...

...

Нека, ангел,

теб поне

не те боли!

...

Спи, ангел, спи...

.........................................

 

 

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много хубав стих, Лилия!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??