Feb 17, 2009, 3:39 AM

Спи, ангел!... 

  Poetry
599 0 1
 

Спи, ангел, спи!...

Недей будува.

Недей да страдаш

за обречени души.

Сънувай тихо

райските мостОве...

От тях е най-красиво

да се полети!...

...

Спи, ангел, спи...

Не се страхувай...

За нашите

несбъднати мечти.

Ще ти изпея песен

за неземните простори...

Върви там,

стига плака

за износени съдби!...

...

Нека, ангел,

теб поне

не те боли!

...

Спи, ангел, спи...

.........................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много хубав стих, Лилия!
    Поздрави!
Random works
: ??:??