Спи Дворецът уморен тъдява,
след прочутата забава.
Ни пчелички,ни мушички
не помръдват-спинкат всички.
Лъки скочи от кревата
и се хвана за главата.
Леле мале,вече стана
три дни спя като заклана.
Мо се връща от морето
ах, притупва ми сърцето.
Няма вече да тъгувам,
но и няма да пирувам./Ужас/
А сега,ще трябва да помисля,
що за хитрост да измисля,
та да няма изненада
и Мо да ми се скара.
© Росица Петрова Todos los derechos reservados
От слънцето ме чак болеше,
на ручейче се стичаше потта,
а аз очаквах първа среща,
защото не желяех любовта
да наречеме "просто грешка".
Поех с душа онази ваза
в която знаех-не цъфти омраза