17 sept 2013, 22:36

Спира да вали 

  Poesía
477 0 0

Облаци се спускат над града.

Тъмни облаци готови за дъжда.

 

Трупат се над нас бързо.

Черни облаци в небето посивяло.

 

Тъжно ни гледат от високо.

Наранени може би дълбоко.

 

И ето, капват първите капки.

Една от друга така отдалечени.

 

Но не дъждовни капки са това.

А сълзи вместо слова.

 

Падат тъй тихо и горчиво.

Но всъщност крещят високо.

 

Безмилостни мълнии изпращат те.

С надежда някой да ги разбере.

 

Уморени и все така тъжни.

Изтриват сълзите от очи.

 

И в миг на илюзии

спира да вали.

© Асанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??