13 mar 2023, 6:23

Споделено 

  Poesía » De amor
528 0 0

Задръж любовта ми, не я отразявай

обратно към мен и не се впечатлявай

от жалкия стон на моите вопли 

за лъч на взаимност. Тя нека те топли! 

 

 

© Пламен Рашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??