13.03.2023 г., 6:23 ч.

Споделено 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Задръж любовта ми, не я отразявай

обратно към мен и не се впечатлявай

от жалкия стон на моите вопли 

за лъч на взаимност. Тя нека те топли! 

 

 

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??