15 nov 2017, 8:49

Сполай Ти... 

  Poesía » Otra
889 0 2

Бяхме някога познати

и Приятели...

Мислех си, ще победим,

врекох се във този тим...

..................

Но измина малко време

някак сякаш без проблеми

и дойде денят, когато,

рече ми - ,,Сполай Ти"...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??