15.11.2017 г., 8:49 ч.

Сполай Ти... 

  Поезия » Друга
880 0 2

Бяхме някога познати

и Приятели...

Мислех си, ще победим,

врекох се във този тим...

..................

Но измина малко време

някак сякаш без проблеми

и дойде денят, когато,

рече ми - ,,Сполай Ти"...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??