Nov 15, 2017, 8:49 AM

Сполай Ти... 

  Poetry » Other
890 0 2

Бяхме някога познати

и Приятели...

Мислех си, ще победим,

врекох се във този тим...

..................

Но измина малко време

някак сякаш без проблеми

и дойде денят, когато,

рече ми - ,,Сполай Ти"...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??