17 feb 2009, 19:33

Спомен 

  Poesía » Civil
613 0 0

Денят ми бавно полека минава,

в ушите ми музика нежна трепти

и спомням си времето старо,

изпълнено с много радостни дни.

Млади, безгрижни и диви,

дните летящи, а нощите диви,

бедни, красиви и много щастливи,

тогава във времето старо със спомени живи.

© ИВАНКА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??