17 февр. 2009 г., 19:33

Спомен 

  Поэзия » Гражданская
614 0 0

Денят ми бавно полека минава,

в ушите ми музика нежна трепти

и спомням си времето старо,

изпълнено с много радостни дни.

Млади, безгрижни и диви,

дните летящи, а нощите диви,

бедни, красиви и много щастливи,

тогава във времето старо със спомени живи.

© ИВАНКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??