1 feb 2008, 8:53

Спомен-2 

  Poesía » Otra
439 0 3
 

СПОМЕН - 2

 

За спомен донеси ми морето,

да отпия солена вода,

да погаля вълните немирни,

да измия свойта душа.

 

За спомен донеси ми небето.

Звездите в шепи дори.

Ще ги погледам, а после попитам:

Защо светят вечно сами?

 

За спомен искам земята!

Подари ми верен компас!

Да намеря посоката вярна

и спокоен ще бъда тогаз.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??