5 abr 2012, 15:19

Спомен 

  Poesía » Otra
859 0 10


Под изрусените  листа
на дърветата във парка
не се събират вече птици.
Помахаха с криле
за сбогом на гнездата си
и отлетяха.
А отнякъде дочувам...
Пиано как отронва тихи стъпки.
И очаква  влюбено,
красивата си обич дългокоса.
И ме докосват звуците -
кристални капки
от спомена за преживяно лято.
Палаво и голо-босо.
С разпусната коса.
И е някак тъжно,
че нещо вече е било
и няма никога
да бъде същото.
И е тъжно от писъка
на заминаващите влакове.
Като след раздяла тежка ми е тъжно,
в която знам, че съм виновният.

 

© Тасо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??